Sokka irti Suomessa riittää korjattavaa - tavoitteena hyvinvoiva kansa.

Veronmaksajaperhe etsii kotikuntaa!

 

Ihmisläheinen ja tervehenkinen huippukunta haussa!

 

Etsintäkuulutus

Olet kunnianhimoinen kunta, joka nauttii siitä, että voit omalla panoksellasi vaikuttaa asukkaidesi viihtyvyyteen. Sinulla ei kenties vielä ole kaikkein kokeneimmat johtajat ja valtuutetut, mutta asetat riman korkealle ja haluat menestyä. Haluamme kuulla sinusta enemmän! Veronmaksajaperhe etsii kotikuntaa tulevaisuus, ei historia, mielessään. Voit olla etsimämme, jos sinulla on asenne kohdallaan etkä halua yhdeksi pienenevien valtionosuuksien voivottelijaksi. Kun päämääränäsi on tarjota toimivia palveluita ja tervettä ympäristöä kuntalaisille, voimme tarjota sinulle veroeuromme.

Kotikuntana olet asukkaidesi aktiivisessa palveluksessa. Sinulle ovat kunnia-asioita mahdollisimman ohut ja kustannustehokas hallinto, asiansa osaava hankintaorganisaatio sekä toimiva infrastruktuuri. Ongelmat ovat sinulle haasteita, joihin tartut aikailematta ja tarmokkaasti, koska ymmärrät tämän ripeyden tuovan voittoa niin asukasviihtyvyyden kuin oman maineesi kannalta.

Kotikuntana teet paljon työtä varmistaaksesi, että omistamasi rakennukset ovat terveitä ja että kaikki rakennuksien käyttäjät voivat niissä hyvin. Rakennat ja kasvatat yhteistyötä luoden pitkiä ja arvokkaita asukassuhteita. Yhteistyön myötä sinusta voi kasvaa asukkaasi kumppani ja konsultti, joka auttaa löytämään väylän tasapainoiseen ja terveeseenn elämään. Nopeasti muuttuvassa maailmassa kotikunnalla on erittäin suuri vastuu asukasperheidensä henkisestä hyvinvoinnista ja lasten tasapainoisesta kasvusta yhteiskunnan tuottaviksi jäseniksi. Työ on samaan aikaan sekä haastavaa että palkitsevaa.
 

Työtehtävät:

 • Vastaat omista asukkaistasi ja heidän hyvinvoinnistaan.
 • Tunnistat potentiaaliset uhat, jotka voivat vaarantaa asukkaiden hyvinvointia ja korjaat tilanteen viipymättä.
 • Olet asukkaidesi tavoitettavissa viipymättä.
 • Kuuntelet asukkaidesi tarpeita ja ratkaiset asiat demokraattisesti.
 • Toteutat päätöksentekoa avoimesti ja asetat kaikki suunnitelmat, raportit sekä päätökset välittömästi kunnan nettisivuille näkyviin.
 • Ymmärrät, että kaikessa toiminnassa ennaltaehkäisy on vahinkojen korjaamista järkevämpää.
 • Luot itsestäsi omalla toiminnallasi brändin, joka houkuttelee lisää veronmaksajia kuntaan.

Me veronmaksajaperhe haastamme kotikuntaamme jatkuvasti luomaan turvallista arkea asukkailleen ja tuemme sinua tavoitteissasi. Me puskemme kanssasi yhdessä ja päättäväisesti eteenpäin huumorin ja naurun avustuksella. Yhdessä kukistamme jatkuvasti tiukentuvat määräykset mm. rakentamisen alalla ja takaamme näin tyytyväiset ja terveet asukkaat. Haluamme voittaa kotikuntamme luottamuksen ja arvostuksen olemalla juuri se perhe, joka pärjää, kasvattaa fiksut lapset ja tuo kunniaa kotikunnalleen.
 

Miksi juuri meidän kotikunnaksemme?

 • Meillä on vahva visio ja selkeä suunta erinomaisen kotikunnan rakentamiseksi.
 • Pienenevät menot: ennaltaehkäisyn periaate pienentää reilusti terveysmenoja ja sitä kautta myös toimeentulomenoja.
 • Kasvava ja kehittyvä markkina: terveen kotikunnan etsintä on laajeneva trendi, alan pioneerit houkuttelevat nopeimmat muuttajat. Nuoret, osin etätyötä tekevät tietoammattilaiset perheineen ovat ensimmäisessä muuttaja-aallossa.
 • Kasvava asukasmäärä mahdollistaa palveluiden tuottavuuden kasvun.
 • Merkityksellinen työ: olet eturintamassa varmistamassa, että alueellasi kasvaa terveitä, osaavia ja elämäniloisia ihmisiä.
 • Suomen parhaat asukkaat: me sitoudumme tukemaan kotikuntaamme tavoitteissaan sekä kehittämään ja kasvattamaan niin palveluita kuin asukasmäärääkin.
   

Olet etsimämme kotikunta, jos sinulla on:

 • Rohkeutta ja aito halu ratkaista asukkaan ongelmat
 • Vahva myönteinen asenne sekä kunnianhimoa toteuttaa tavoitteet
 • Kokemus asiakaspalvelusta katsotaan eduksi, mutta se ei ole välttämätön, sillä asenne ratkaisee.
 • Tuntemus kunnallisesta lainsäädännöstä
 • Sujuva ja selkeä suomen kieli niin puhuttuna kuin kirjoitettuna

 

Uskallatko tarttua tilaisuuteen ja vakuuttaa veronmaksaperheen siitä, että juuri sinä kykenet täyttämään meidän tarpeemme? Hae tehtävää kuntavaaleihin mennessä!

 

 

 

 

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

4Suosittele

4 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (2 kommenttia)

Käyttäjän TarjaKaltiomaa kuva
Tarja Kaltiomaa

Tapahtuu eräässä kunnassa: Jokin asia (ehkäpä jokin oppilas tai muu yhteisön kouluyhteisön jäsen) ärsyttää yhteisön työntekijöitä ja koulun ilmapiiri menee huonoksi. Ei viitsitä olla käytännön vuorovaikutustilanteissa kohtelias toinen toisilleen. Huoltohenkilö säätäisi rakennuksen patterit ja ilmanvaihdon, mutta kukaan ei viitsi tiedottaa ennalta valmisteluja, tai vaikka tiedottaa, mitään ei tapahdu. Koulurakennus alkaa vähitellen homehtua.

Tapahtuu kunnassa 2: Kunnan tekninen sihteeri (tai joku muu kunnan vaikutusvaltainen työntekijä) on käynyt vuorovaikutuskursseilla ja hänen vaikutuksestaan koko kunnan työntekijöitten käytös muuttuu toisiaan huomioonottavaksi. Ihmiset malttavat kuunnella, että lämmityksen ja ilmanvaihdon säätö kannattaa tehdä huolellisesti, tiedotus tehdään asianmukaisesti ja myös säädöt. Koulussa noudatetaan rakennuksen kannalta tärkeitä ohjeita. Koulurakennukset pysyvät kunnossa.

Johtopäätös: kunnassa työskentelevien ihmisten väliset ihmissuhteet vaikuttavat suoraan kunnan rakennusten kuntoon!

Kirjoituksen tehoasukkaat olisivat varmasti hyviä ihmisiä laittamaan minkä tahansa kunnan ihmissuhteet hyvälle tolalle ja hyvään vuorovaikutukseen jopa kunnan työntekijöinä!

Kunnilla on lakisääteiset tehtävänsä ja ne toimivat sen mukaan. Vuorovaikutustaitojen kehittämisessä on paljon tekemistä.

Käyttäjän SannaHovi kuva
Sanna Hovi

Kyllähän kommunikoissa riittää opettelemista, mutta asenne se on, mikä ratkaisee. Jos ollaan ylimielisiä tai välinpitämättömiä, niin mistään ei tule mitään.

Toimituksen poiminnat